Заловиха убиеца на жената, открита на пътя Русе-Бяла

0
206

Полицията е задържала мъжа, обвинен за хладнокръвното убийство на пътя Русе-Бяла вчера вечерта. Това съобщиха за Нова телевизия от Министерството на вътрешните работи. 30-годишна жена беше намушкана смъртоносно от мъжа си след скандал в колата.

Малко преди 19:00 ч. в полицията постъпил сигнал, че на главния път лежи труп на жена. Близо до него е намерена изоставена кола.
Единственият свидетел разказал, че автомобилът намалил скоростта. Ранена жена изскочила в движение и започнала да тича обратно към града.

Мъжът спрял колата, слязъл и настигнал жената, след което я намушкал още няколко пъти. После побягнал. Самият той е подал сигнал на тел 112 вчера около 18.40 часа, като е заявил, че е убил съпругата си малко преди разклона на село Пиргово.

Изпратеният на място полицейски екип установил на пътното платно тялото на жена с прободни рани. На разстояние от около 80 метра, в тревната площ, вдясно на платното за движение и с включени аварийни светлини, бил открит и лек автомобил „БМВ“ с русенска регистрация./ Novanews.bg

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here