Финал на полусезона за „Казанлък Волей“, загуби и от „Марица“

Девическите кадри „Казанлък Волей“ не успяха да изиграят днес поредния си двубой, в който обикновено демонстрират характер и хъс, особено срещу отборите фаворите, какъвто е „Марица“ Пловдив. Срещу шампионките, които пристигнаха в Казанлък с национални състезателки, младите ни кадри играха без нужното самочуствие, позволявайки на гостенките да спечелят първите си два гейма  с лекота при резултат 9:25. Едва в третата част съставът ни заигра с повече настроние, но маричанки бяха доминиращите на терена, като затвориха гейма при 15:25.

Тимът ни приключи участието си в есенния полусезон на предпоследното седмо място. В шампионата на жените ВК „Казанлък“ участва със своите състезателки девойки младша и старша възраст. Да пожелаем на момичетата повече късмет в новия полусезон напролет, да са здрави и тренират здраво, за да се представят успешно и в НВЛ за жени.

Девойките ни няма да почиват около празниците. След регионалния турнир за девойки старша възраст на регион „Странджа“ от 15 до 17 декември, съставът на кадетките при клуба  (девойки, родени през 2002/2003 година) се подготвя за участие в традиционния коледен турнир „Иван Николов“ в София от 18 до 20 декември.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram