Терапевтичен център „Светулка-1“ с първо за годината обучение в Павел баня

Обучения в Павел баня (5 февруари), Хасково (10 фувруари) и Габрово (21 февруари) предвижда програмата на Терапевтичен център „Светулка-1“ през месец февруари.

Центърът предлага широка палитра от терапевтични подходи с цел превенция или прилагането им при констатирани проблеми в говорното, езиково и комуникативно развитие. Организират се обучения за педагогически специалисти и за родители, информационни семинари, презентации, конференции. Образователният процес в Центъра е базиран на висок професионализъм, дългогодишен терапевтичен опит и на успешните интерактивните модели, изведени от ситуационната практика, превенцията и с подкрепа за личностно развитие, които се представят в обучителните програми.

Обучават се педагогически специалисти, логопеди, психолози, арт терапевти и др. от детски градини и училища. Обученията и семинарите се провеждат по зададени параметри с оглед да се получи желаната достъпна и качествена услуга. През годината Центърът отваря конкретни обучителни теми за записвания при определени условия.

Организирани са и групови обучения на родители при предварително заявено желание или обявено събитие. Родителите биват консултирани и обучавани, като основен фактор в развитието на детето, активен участник и партньор в терапията му.

Терапевтичен център „Светулка-1” притежава сертификат по БДС EN ISO 9001:2015 за провеждане на семинари и обучения в областта на логопедията, психологията и детското развитие!

Може да изберете Терапевтичен център „Светулка-1” за партньор по проект „Квалификация за професионално развитие на педагогическите специалисти 2018/2021“
Повече информация може да бъде открита на сайта logoped-kazanlak.com!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram