Първата самостоятелна песен на Нелина Георгиева набира скорост по мрежата

За по-малко от денонощие първият самостоятелен сингъл на казанлъчанката Нелина Георгиева след раздялата с „Дийп зоун проджект“ събра над 11 хиляди гледания в канала Youtube и повече от 2 хиляди харесвания от феновете. Както самата Нелина обяви преди дни, точно в 19:00 часа на 28 юни бе премиерата на нейното видео към клипа „DEJA VU“, който набира скорост с всеки изминал час.

Лентата е продукт на няколкомесечни усилия, като главен „виновник“ за перфектния сюжет, замисъл и краен резултат на видеото е небезизвестният майстор на хитове  -режисьорът Люси Иларионов.

Нелина е автор на музиката, а текста пише заедно със своята колежка – певица, чийто старт също започва с Х-Factor Теодора Цонева.

„Песента наистина се приема много добре, за което съм безкрайно щастлива!“, споделя с вълнение Нелина. За старта на нейната музикална кариера повлия участието й в хитовото реалити Х-Factor, както и няколкото сезона с „Дийп зоун проджект“, на която бе вокалистка. Заедно с музикантите от групата Нели направи множество запомнящи се хитове, сред които и „Маски долу“, която продължава да е сред най-предпочитаните дискотечни хитове на лятото.

Първата самостоятелна песен на Нелина Георгиева също е на път да се превърне в любимо клубно парче за меломаните, тъкмо заради динамичността и експлозията на звук, визия и замисъл, заложени в основата на хитовия продукт на Нелина и компания, за които със сигурност предстои вълнуващо и емоционално лято в преследване на новите хоризонти.

Да пожелаем успех на Нелина, която тръгна от Казанлък и Школата по изкуствата “ Емануил Манолов“ с ВГ „Искрица“, за да стигне до големите музикални сцени!

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram