МГ „Вис виталис“ ще продължава да дава своята подкрепа

Зов за помощ в навечерието на коледните и новогодишните празници в помощ наТошко Иванов Виденлиев от Казанлък бе разпространен от националните медии Блиц и Тrafficnews.bg. Многократно призиви за помощ са публикувани и от журналистите на МГ „Вис виталис“, а в желанието си да помогнем информацията за кампанията да стигне до повече хора, редакцията ни публикува текста на колегите от Блиц. Минути по-късно роднините на момчето опровергаха част от написаното, а статията бе свалена от дежурния редактор, по настояване на близките, тъй като посоченото не отговаряло на истината. МГ „Вис виталис“ се извинява за причинените тревоги спрямо семейството на Тошко Виденлиев.

Екипът ни прие като своя кауза подкрепата за Тошко по време на кампанията в родния Казанлък. Преди две години казанлъчани се включиха масово с дарения под една или друга форма. Радваме се днес, че на финалната права по-голямата част от сумата, необходима за предстоящата му през лятото на следващата година трансплантация, вече е събрана. За онези, които желаят да помогнат и на този етап, могат да го направят на обявената от семейството дарителска сметка.

МГ „Вис виталис“ не иска да пречи, а ще продължава да помага с всички възможни средства на нуждаещите се от подкрепа, защото няма по-важно от човешкия фактор и неговото право да съществува, получавайки обич и съчувствие.

 

 

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram