Безплатно кратковременно паркиране и 4-етажен паркинг за казанлъчани /видео/

Проблемът с паркирането и паркоместата в Казанлък видимо се задълбочава, коментира кандидатът за кмет на Община Казанлък, издигнат от БСП за България, безпартийният инж. Стоян Петров, когото избираме с бюлетина 56.

„Не достигат места за временен престой на автомобилите.

Приходите от платеното паркиране и глобите стигат само за заплати на служителите по контрола. Нито една стотинка от тези постъпления не е инвестирана за поддържане на улиците, както беше първоначалната идея.

Обезсмислена е и първоначалната идея за дисциплиниране на шофьорите със санкции, защото неправилното паркиране продължава да е факт“, констатира в изявлението си кандидатът за кмет.

Стоян Петров изрази тревога, че: „Напрежението по улиците създава риск за безопасността на хората. Схемата и организацията на уличното движение е недомислена.

Мерките, прилагани досега, и опитите да се въведе ред в трафика не дават нужните резултати.

Налага се да бъдат ревизирани. Наложително е да мислим за нови възможности.

Една от тях е изграждането на четириетажен паркинг с един подземен етаж на мястото на сегашния паркинг зад Универмага.

Преразглеждането на цялата схема на движение и паркоместата са друга мярка, която се налага. Контролът на нарушителите се нуждае от ясни правила“.

„Предвиждам да въведа безплатно кратковременно паркиране на определени места“, такъв конкретен ангажимент поема инж. Стоян Петров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Предизборен щаб на БСП за България-Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram