Паркирането и движението в Казанлък се нуждаят от промяна

1
8016

„Уличното движение на Казанлък като план е изработено от фирма, която не познава спецификата на града. То трябва спешно да се преразгледа!“, коментира гл.инсп. Христо Иванов – кандидат за общински съветник от БСП за България.

„При организацията на паркирането трябва първо да се отчита безопасността на хората, което днес има много слабости“, заяви в интервю експертът по сигурността.

Христо Иванов е пенсиониран служител на МВР от 2015 г. Бил е началник на група „Пътен контрол“ в РУ „Полициа“ в Казанлък, преди това е работил като началник група „Икономическа полиция“, има и прослужени години като районен инспектор на район „Южен“ в Казанлък.

В момента гл.инсп. Иванов е зам.-началник „Транспорт“ в „Арсенал“ АД.  

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари от Фейсбук

1 КОМЕНТАР

  1. В Казанлък е приета схема за паркиране в нарушение на ЗДвП и Наредбата към него. А след като бившия шеф на Общинския съвет, пред национални медии си позволи да заяви:
    „….не знам, че сме приели правилник за дейността на репатрака в противоречие на ЗДвП…“ ситуацията е ясна.
    Само на троловете ще кажа, че законът изрично забранява да се паркира от ляво по посока на движението, а в Казанлък има поне 4 улици в централната част, не само еднопосочни, които са организирани по този начин. Улиците П.Р.Славейков, ул. Чудомир, ул. Акад. Петко Стайнов, улиците Ген Гурко и Цар Симеон, ул. Алеко Константинов и други. За всяка от тези улици трябва да се самосезира прокуратурата и да потърси отговорност от лицето, което нагло в противоречие на Закон си е позволило да организира паркирането в нарушение.
    Явно е, че докато има служители като онзи Исмаил ли беше Осман ли, друг ли, които само чертаят схемички на листове, но нямат понятие от Закон , Правилник и Наредба, още по-малко от устройство на движението, ще става много по-зле.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here