Принудително разпродават имоти на Би Би Си Кейбъл!

Идва ли нов кабелен оператор в Казанлък?

 

Имотът, откъдето Би Би Си Кейбъл излъчваше тв програмите, на бул.“23 пехотен шипченски полк“ №11 в Казанлък, вече е изваден за публична продан:

http://sales.bcpea.org/bg/properties/item192672.html

1234

 

 

 

 

 

 

 

http://sales.bcpea.org/bg/properties/item192679.html

ббс

 

 

 

 

 

 

 

Помещенията на партерния и четвъртия етажи, подходящи заради оборудването си за изграждане на нова местна кабелна телевизия и заради връзка с подземните комуникации, всяко от по 396 кв.м се предлагат за 471 098 лв. начална тръжна цена. Ясно е, че след влизането на големите доставчици, един местен оператор би бил добър конкурентен вариант за потребителите.

Недвижимостта се продава принудително за удовлетворяване на вземания на фирми с накърнени от бившето дружество интереси – “Би Би Си Кейбъл“ ООД, което до септември 2015 г. се управляваше от Бойко Байчев, Стоян Стоянов и Борис Кърчев. По същото време бе спряно без никакви обяснения излъчването на Пресс ТВ. Към момента единият от съдружниците в разтуреното ООД, Борис Кърчев / на малката снимка горе/, е председател на Постоянната комисия по култура, информационни средства и вероизповедания в Общинския съвет на Казанлък.

Вече започна и приемът на наддавателните предложения на кандидатите в канцеларията на Районния съд в Казанлък.

 

Как се стигна до влизането на частен съдия-изпълнител и принудителната продажба на имота на Би Би Си Кейбъл – очаквайте подробности.

 

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram