Ченгето-убиец от Казанлък било следствено за побой над футболен треньор

16
15133
На снимка: Красимир Карчев и любовницата му Дешка/Деси/ Говедарова месеци преди да убият кардиолога Христодулу Каландзаки на остров Крит

Полицаят Карчев е бил следствен за побой, научи Пресс ТВ. Следствието срещу него е образувано няколко месеца преди казанлъшкото ченге да убие на 6 октомври със собствената си карабина гръцки кардиолог на остров Крит.

Очевидци разказаха пред Пресс ТВ, че Карчев нанесъл побой на футболния треньор от Раднево Динко Славов. Пердахът се случил в казанлъшкото село Енина по време на футболен мач. За това започнало разследване, след това Карчев бил предаден на Военна прокуратура, но местните обвинители си направили отвод и производството било прехвърлено на прокуратурата в Сливен.

За следствието потвърдиха високопоставени полицейски източници, пожелали анонимност.

Както стана ясно, Карчев е пътувал на 23 септември до Крит, вероятно с намерение да извърши убийството на лекаря, съпруг на любовницата му Дешка Говедарова, която също е от Казанлък. Нещо обаче осуетило замисъла и той се върнал в България, след това предприел пътуването и извършил покушението.

Пресс ТВ откри, че Красимир Карчев е ползвал отпуск в петък на 22 септември и в понеделник на 25 септември.

По същия начин той е заявил отпуск на 6 октомври /петък/ и на 9 октомври /понеделник/.

Припомняме, че полицаят разстреля 62-годишният лекар хладнокръвно, като убийството било планирано заедно с българската съпруга на д-р  Христодулос Каландзакис, и с цел тя да наследи състоянието на медика.

От самопризнанията на двамата любовници стана ясно, че те са поддържали дълга връзка. От профилите им във Фейсбуг се вижда, че те имат общи снимки.

Припомняме и, че утре 11 октомври, трябва да бъдат произнесени мерките им за неотклонение от гръцкия съд.

 

Динко Славов: Не сме се били с полицая, той направи опит да ме убие

Коментари от Фейсбук

16 КОМЕНТАРИ

  1. Ако някой дойде, да разследва в Казанлък, ще бъде дълбоко разочарован, колко всичко е на ред …….уви !!! Тъй мяса…..

  2. Ей стига с вашите тъпизми,че ще дойдат от София и ще ни накарат всички да работим.Знаете ли колко е гадно?

  3. Същата работа е когато един адвокат върши престъпления е съдията или прокурора си прави отвод,защото го познавал!Ами бай хой нали по тази логика трябва да се отведеш и когато той е адвокат на някой понеже пак го познаваш и може да ти повлияе.Дали като обвиняем ли като адвокат все ти влияе ама единия път си правиш отвод а другия път не.
    Прокурорската работа не е само да разказва майка ти какъв аслан е родила ами и да защитиш хората!

  4. Имам пред вид,че ако един прокурор се влияе от полицай с когото работи ,не трябва да образува дела по негови проверки.Ако прави това,следва да има нравствените и морални качества да вземе мерки и спрямо него ,когато върши престъпления.

  5. Никаква военна прокуратура!Полицаите са подсъдни на цивилната прокуратура.Това ,че в Казанлъшката прокуратура нямат здрави гащи да си свършат работата ,за която им плащат е друг въпрос,който си струва да бъде проверен.Какви са тия отводи и на какво основание.Могат да работят заедно по случаи срещу обикновените хора, а не могат да вземат адекватни мерки спрямо полицая,когато се налага.Дали ако беше обвиняем и му бяха взели оръжията, както на всеки гражданин без познати в прокуратурата щеше да има с какво да стреля?

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here