След битово клане мъж бере душа в казанлъшката Хирургия /ВИДЕО/

С опасност за живота все още е мъж, приет тази нощ около 1:00 часа в отделението по хирургия на казанлъшката болница с прободни рани в областта на корема. Лекарите се борили четири часа да го спасят. Пострадалият е докаран след битов скандал и побой с изключително тежки травми, неговият брат също е ранен и също е бил опериран, но състоянието му се подобрява, според хирурга д-р Иван Колев.

По първоначални данни ранените са били нападнати от хазяина си, той ги атакувал и намушкал с нож в квартирата им, след като люто се скарали. Братята не са от Казанлък, тук работели и живеели под наем. Все още не е ясна причината за скандала между тях и хазяина им, провокирала нападението.

Според официалното прессъобщение на ОДМВР сигнала за свадата подала дъщерята на нападателя:

„На 28 септември в РУ –  Казанлък е получено съобщение от 23-годишна жена от гр. Казанлък за възникнал побой в жилището й в Казанлък. При посещение на място е установено, че Й.И. на 27г., Ц.И., на 31г. и И.Й, на 40г. са посетили апартамента на жената и след битов скандал е възникнало сбиване с нейния баща С.С. на 65г., който е нанесъл порезна рана на гърдите на Й.И. и прободна рана в коремната област на Ц.И, а Й.И е нанесъл контузна рана на главата на С.С. Лицата са приети в МБАЛ –  Казанлък. Ц.И. е оставен за лечение с опасност за живота, другите мъже са без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram