Щерката на казанлъшка треньорка се взе с известен наш музикант

Светската преса гръмна тези дни с новината за женитбата на Румънеца от известното рап дуо „Румънеца и Енчев“ и неговата приятелка Божидара. Двамата се ожениха на морския бряг на най-известния плаж във Варна „Рапонги“.

Адриан Рачев, както се казва Румънеца, каза „да“ на приятелката си, която е треньор по художествена гимнастика и дъщеря на Мариана Ламбова, наставникът на младите гимнастички от казанлъшкия спортен клуб „Розова долина“.

Появиха се и първите снимки от сватбата, като събитието е било в типично плажен стил с боси крака в пясъка, палми и лятно парти.

 

По време на купона Румънеца и Енчев са изпели част от хитовете си, а заедно с тях е излязла и певицата, която често записва с дуото – Мариета. Брачните халки на церемонията пък е донесло кучето на влюбените, дотичало до тях със закачени пръстени на врата, разказват светските хроникьори.

Много се радвам за младите, споделя треньорката на казанлъшките гимнастички Мариана Ламбова. Събитието е щастлив завършек на нашето вълнуващо лято, коментира тъщата на Румънеца.

 

Мариана работи повече от пет години успешно с децата от Казанлък. В началото на юли два от ансамблитe й спечелиха бронзови медали от държавното първенство в София. Самата тя, както и младоженката Божидара, бяха част от агитката, която подкрепяше българските гимнастички в Пезаро, Италия, домакин на световното първенство по художествена гимнастика.

Предстоят ни още важни състезания. В ноември е държавното индивидуално първенство, за което се готвихме много упорито в летните месеци, разказва Ламбова. Три лагера – с носителката на 9 златни медала от Световни първенства в художествената гимнастика Олга Капранова в София, на Приморско и отново, 10-дневен тренировъчен цикъл в София, имаха това лято възпитаничките на спортния клуб от Казанлък. Готови сме да пожънем успехи и в индивидуалната надпревара, коментира треньорка на казанлъшките гимнастички.

 

Задружни не само в залата, но и в обществено значимите каузи. Момичетата от „Розова долина“ бяха едни от малкото спортни клубове в региона, които в почивния за мнозина 16 септември облякоха работни екипи. Децата се включиха по призива на Община Казанлък в националната кампания „Да почистим България за един ден“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram