Казанлъшки цветари на бунт срещу учители

6
37985

Идея, излязла вчера от най-голямото училище в община Казанлък – СУ “Екзарх Антим I“, учениците да не купуват и да не носят цветя на учителите си в първия учебен ден, взриви бранша на цветарите в Града на розите.

Причина стана намерението на учителския колектив да помогне със събирането на пари на своя колежка от друго казанлъшко училище, изпаднала в кома по време на екскурзия в чужбина.

От СУ “Екзарх Антим I“ излязоха на Фейсбук-страницата си с апел вместо цветя на 16 септември, децата да носят пари за благотворителната акция. Идеята им бе подкрепена от колективите и на други училища, това обаче разгневи цветарския бранш.

Коментари от Фейсбук

6 КОМЕНТАРИ

  1. Лелеее! Мислете малко преди да говорите!! Изглеждате като разбеснели се за пари жени! Няма да фалирате, спокойно все ще има кой да купи цветя. Толкова ли не може да реагирате по-нормално и човечно, отменете си част от поръчаните цветя, продайте друга част на цветари в Стара Загора примерно или по интернет, варианти много. Разбирам, че се чувствате ощетени, но винаги може да се намери решение. Да ревете как учителите ви съсипват бизнеса е нелепо!

  2. Уважаеми цветари, имам въпрос към вас? Това ли е начина да привлечете клиентите си, като се обиждате и жалвате по медии?? Наистина ли не помислихте след тези изказвания как ще изглеждате в очите на хората? Не се прави така бизнес – емоционално, с рогата напред и без грам умение за комуникация! Ако бяхте малко по-умни и прагматични, щяхте да имате друг подход в създалата се ситуация. Например да обявите пред камерата, че и вие сте съпричастни, като предложите отстъпки от цените или да бяхте казали, че ще сложите също кутии в магазините си. Тогава хората щяха да ви приветстват, да купят цветя, да дарят и всички щяха да бъдат доволни. Щяхте да покажете доблест. За пореден път се убеждавам, че масово българите не стават за търговци. Уви… сами се закопахте. Дано това да послужи за урок как НЕ се прави бизнес! Отношението е по-важно от парите.

  3. Ами да дарят цветя на учителите, щото явно няма да получат много. Вместо да са съпричастни към една добра инициатива за един ден

  4. Значи има пари да отиде до Швейцария на екскурзия , а пък няма пари да си дойде . Чудна работа ….Някой нямат пари за хляб…а госпожата решила да си развява задника и сега пари да и събират …Срамота

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here