Ромите от махалата пак обгазиха и пак разходиха пожарната /ВИДЕО/

След снощния екшън с три огнища пожар в ромската махала на Казанлък, предизвикани от запалени гуми и прехвърлили се върху сухи треви и смет, тази вечер циганушите пак възпламениха изсъхнала растителност и пак се отзоваха огнеборците, за да предотвратят по-сериозен огнен ужас. Свидетели на циганските золуми от съседни на „Кармен“ блокове прегряха редакционните телефони на Пресс ТВ, жалвайки се и тази вечер от ужасна миризма. Смрадта се разнася от поредния пожар край „Кармен“. Хората силно негодуват, че трябва да затварят прозорците си, заради поредната огнена и умишлена драма. В същото време, казват очевидците, ромите остават безхаберни, купонът и тази вечер е неделиа част от махленската действителност, очевидно покровителствана откъм децибели от високопоставени.

Докато пожарникарите гасиха пожара, абсолютно беспричастни жители на Махалата се разхождаха, каруци и кучета също преминаваха без да окажат съдействие. Огънят пламтеше под стълб с кабели с високо напрежение. Кадрите от видеото са любителски.

Протестиращите жители на Казанлък искат отговори на въпроса докога ромите ще се играят с нервите, слуха и обонянието им и кой го позволява?

Забавлението и в този момент продължаваП, пожарната се оттегли точно в 20:50 часа.

Пресс ТВ ще се опита поне да тръгне по стъпките на въпросите.

https://www.youtube.com/watch?v=BFXR_6BTxjM

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram