Новини от вас: Как работи паяка на Казанлък? В чий интерес?!… на гражданите или…

2
4236

Преди една седмица тази кола е взета с паяка от паркинга на бл.10 и 11 в Западното на Казанлък.

Очевидно е пречела на Общината, защото е видно, че има предупредителна бележка, да бъде изместена от паркинга.

Но, защо паяка не я прибира на наказателния паркинг, а само я премества пред блокове 8 и 12 пак в Западното?
Явно, защото пречи на Общината.
Но, тя сега пречи на живущите в блоковете.
Сега да видим, как работи паяка на Казанлък, в чий интерес?
В интерес на гражданите или…?
С.Ч.
п.п. Най – вероятно колата е изоставена и няма да има кой да плати на паяка за транспортирането, ами ако паяка работи в интерес на гражданите, нека плати Общината/защото Общината би трябвало да работи в интерес на гражданите/ и да я махнат от там за да не пречи на гражданите.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Пресс ТВ не прави от „мухата слон“, Пресс тв дава трибуна на гражданите да си изказват мненията, недоволството, доволството и др. Това е „Новина от вас“ – Редакцията на Пресс тв не носи отговорност за написаното в новината която е получена, тези новини не са анонимни, но в повечето случаи авторите желаят анонимност. Пресс тв няма да пусне новина от вас ако в нея се съдържат нецензурни елементи или призив към насилие и др.

  2. Колата е вдигната и преместена, не защото е паркирала неправилно, а защото пречи на строителите да завършат ремонтните дейности в междублоковото пространство, и довършването на детската площадка и паркингите там. Ето защо не е преместена на наказателния паркинг, а на място, където няма да пречи на строителните дейности. Много жалко е за пускащия снимката и всички хейтъри, както и на Прес ТВ, че правят от мухата слон. Жалко е че живущите в квартала се опитват да скалъпят евтина сензация само и само да злепоставят общината, а не виждат колко пари се влагат за да бъде направено това междублоково пространство, което беше като лунен пейзаж повече от 40 години и да разширят паркоместата за живущите в района с допълнителни безплатни паркинги.

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here