Терапевтичен център „Светулка“: Сърдечно ви благодарим, мили деца, родители, учители и директори!

С много изненади, игри, забавления и усмивки за децата от Мъглиж премина празника на детето, част от който бе и благотворителният базар от кампанията „Радетели за детското развитие“ на ТЦ „Светулка“.

„Тук винаги е прекрасно не само по празници, а и в делници. Нашата съвместна дейност дава успешни резултати с всеки изминал ден“, сподели логопедът Светлана Берова.

„Благодаря за поканата да участваме в невероятния празник, който създадоха децата от детските градини на община Мъглиж.

Това може да се случи само, когато има истински радетели на детското развитие. За нас беше удоволствие да връчим приз на кмета Господин Господинов и на зам.-кмета д-р Гавазов, за създадените качествени условия за развитие на потенциала на децата и за обща и допълнителна подкрепа за личностно развитие.
Благодарим му за сърдечните думи и за проявеното желание да продължим заедно да развиваме ефективна среда за качествено приобщаващо образование в името на децата на Мъглиж.
Грамоти за успешна съвместна работа връчихме и на детските градини, с които наесен ще продължим нашата обща ползотворна дейност в подкрепа потенциала на всяко дете.
С благодарност се обърнахме и към експерта по образованието Ваня Желязкова, чрез която утвърждаваме пътя на успешното приобщаващо образование: Община Мъглиж – Център „Светулка“ – детски градини – деца – родители.
Грамота получи от „Светулка“ Мария Костова за цялостен принос и за изявената си работа с талантливите деца.
Незабравимо ще остане вълнението, с което ни посрещнаха на 1 юни мъглижките деца, сътворили сувенири, играчки и картички, с които участваха в нашата благотворителна кампания „Радетели за детско развитие“ и предоставили възможност за съпричастност на своите родители.
Сърдечно ви благодарим, мили деца, родители, учители и директори!
Честит празник! Имайте щастливо детство! Вие сте надежда и бъдеще!“, написаха от ТЦ „Светулка“ с благодарност към съвместната работа с институциите в Община Мъглиж в полза на децата.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram