Пламен Караджов във фейсбук: За да си увеличи заплатата Златанов, грубо нарушава ЗМСМА и на Правилника на ОбС

Днес проверих на „Позитано” 20 и разбрах, че лицето Николай Златанов, все още няма подадени документи за член на БСП, но е и сигурно, че вратата за него е затворена.

Не разбирам, а и не искам да разбирам, защо вече на няколко сесии старателно занимава местния парламент с въпроси, които може да са актуални в ГЕРБ, но не и за нас, активните социалисти, които отговорно ще продължим да работим в интерес на гражданите, като Група съветници на БСП. Нито аз, нито колегите в Групата, се интересуваме от интригите, които демонстрира на заседания или след тях.

Няма да допуснем някой, било той и председател на Общински съвет, да се упражнява по адрес на БСП. С действията си г-н Златанов ярко отговори защо губи ценното време за дискусии и конструктивни обсъждания по време на сесии или на Председателски съвети, както и защо не помни разговори, подписани свои мотиви и проведени консултации.

Блестящото му демонстриране на непознаване и неспазване на Правилника на Общинския съвет подчертава единствено неговата некомпетентност, колкото и силно да се отрича от нея. А приетият доклад, свързан с увеличената заплата на кмета е в нарушение на ЗМСМА и на Правилника на ОбС, но уважен от Златанов!

Защото малко хора знаят, че с увеличаването на заплатата на кмета – се увеличава автоматично и заплатата на председателя на Общинския съвет, гр.Казанлък.“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram