Важно уточнение от ГЕРБ: Нямаме нищо общо с билбордовете с лика на Борисов в София и Пловдив

1
2252

На магистрала „Тракия“ и в Пловдив днес се появиха билбордове, на който лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в генералска униформа от времето, когато беше главен секретар на МВР.

 По този повод от пресцентъра на политическа партия ГЕРБ изпратиха следното изявление:

Националният предизборен щаб на ГЕРБ няма нищо общо с поставените билбордове, на които е използван националният флаг на България в Пловдив и по автомагистрала „Тракия“. Добре познаваме изборното законодателство и по никакъв начин не бихме си позволили да го нарушаваме„, съобщиха от ГЕРБ.

В Казанлък са раздавани от активисти на ГЕРБ рекламни материали със същото изображение на Борисов.

Тук е мястото да попитаме:

Националният предизборен щаб на ГЕРБ разграничава ли се и от тези рекламни материали на които също присъства националният флаг на България?

53453453455535351-650x250Интересно ни е как от ГЕРБ ще коментират факта, че бившият зам-министър на МВР Красимир Ципов и бившата министърка на енергетиката Теменужка Петрова раздаваха фланелки с лика на „вожда“ също в униформа и също на фона на националния флаг.

Сигурно ГЕРБ пак нямат нищо общо и сигурно от БСП им правят провокация използвайки бивши министри на ГЕРБ! В случая също има нарушение на закона и използване на национални символи в предизборната кампания. Ще се сезира ли прокуратурата или пак ще се вържат на детинските нелепици на ГЕРБ, че нямат нищо общо?

17360913_1574847609210997_1076114291_n

Коментари от Фейсбук

1 КОМЕНТАР

  1. Лошото е че няма за кой/кого да се гласува!! Всичките сте един дол дренки(мошеници) Друг е въпросът че и да гласуваме,вотът не се зачита(манипулация на изборните протоколи) ,тъй като квотите предварително са договорени от същите тези партии дето се „борят“ по между си!
    За справка изтеглете един произволен изборен протокол от сайта на ЦИК и ще сте много учудени когато разберете че за бройката гласували в един изборен протокол е нужно 24часа време за да гласуват тези хора които е писано че са гласували!

ОТГОВОРИ

Please enter your comment!
Please enter your name here