Казанлъчанка номинирана за Жена на десетилетието

Започна гласуването за Жена на десетилетието на Woman.bg. Сред номинираните в категория Интернет е казанлъчанката Денина Мартин. Представена като млада, красива, щастлива, увлечена по модата майка и блогър. „За нея модата е сила. Обожава слънцето и слънчевите хора. Тя е фината и елегантна Денина Мартин“, допълват към визитката на блогърката от списанието.

За нея може да гласувате на https://awards.woman.bg/?nominees=%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%82%D0%B8%D0%BD&fbclid=IwAR0GuzkRAvqw91FRsXzkSx9XXQnsQS1vchvzrplanO7-tCJKdrn8kYSEy0Q

Победителките ще бъдат избрани след гласуване на специалната платформа https://awards.woman.bg. Тя вече официално „отвори врати“ за всички, които искат да дадат своя вот за жените, които са се превърнали в тяхно вдъхновение през последните 10 години.

Това са първите по рода си награди, организирани от сайта Woman.bg, койтo тази година става на 10 години.

Номинациите са разделени в няколко категории, а кои са жените, които ще получат специалната статуетка на Woman.bg, ще стане ясно на 6 март, когато ще се състои голямата церемония по награждаването на победителките.

Категорията „В светлината на прожекторите“ е за дамите, които са оставили най-ярка следа в публичното пространство в сферата на киното и театъра. Тук за престижния приз се борят Койна Русева, Яна Маринова, Радина Кърджилова и Теодора Духовникова.

„Симфония на успеха“ е за музикалните звезди, осветили родния небосклон. Рут Колева, Хилда Казасян, Гергана Николаева и Мария Илиева са претендентките в най-мелодичната надпревара.

Категорията „Шеф на кройката“ преброява модните икони: София Борисова, Невена, Жени Живкова и Вяра Георгиева, а „Безпогрешен инстинкт“ – дамите, които са се доказали като успешни мениджъри като Диана Стефанова, Виолина Маринова, Камелия Славейкова и Гергана Паси.

В „TV дива“ за наградата протягат ръка през екрана Мария Силвестър, Радина Червенова, Миролюба Бенатова и Ани Салич. „Силата ѝ е в думите“ важи както за Мария Кисимова Моасе, така и за Веселина Седларска, Гери Турийска, която също е родом от Казанлък, и Ваня Щерева. Това са и номинираните в категорията за първа дама на литературата в България.

В ерата, в която имиджът се измерва с броя на follower-ите, наградата в категорията „Follow me” ще отличи най-значимата интернет дама сред: Мадмоазел Ая, Денина Мартин, Алекс Богданска и Константина Живова.

„Предай нататък“ е за каузите, които ни направиха най-силно впечатление през последните 10 години. В благородната надпревара се състезават Avon – рак на гърдата/Нана, „Майко мила“, Фондация „Искам бебе“ с Радина Велчева и Повече българчета за България – Милена Златкова.

„Майките, които ни вдъхновяват“ пък са Юлияна Дончева, Ирина Тенчева, Лиза Боева и Мариана Пенчева. Но само една от тях ще бъде определена от посетителите на платформата.

„Да надскочиш себе си“ е категорията, в която са отличени спортистките Станка Златева, Ивет Лалова, Мария Гроздева и Илиана Раева.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram