ЗА ПРЕСС ТВ

ПРЕСС ТВ – ВИЖ ЖИВОТА!

 

www.presstv.bg

Сайтът на Медийна група „Вис виталис“  – Казанлък                                                         радио – 89.3, телевизия Пресс ТВ и сайт – www.presstv.bg

 

Медийна група „Вис виталис” е единствената медийна група в Казанлък и Долината на розите.

Екипът й е предпочитан медиен партньор, инициатор на успешни обществени и рекламни кампании, спечелил е десетки награди от национални конкурси и фестивали.

МГ „Вис виталис” е сред учредителите на националната Асоциация на българските радио- и телевизионни оператори – АБРО. Управителят на МГ „Вис виталис”  няколко поредни мандата и в момента е член на УС на АБРО.

Единствено МГ „Вис виталис” сред медиите в Казанлък и региона излиза със собствено ежегодно печатно безплатно рекламно-информационно издание с тираж 20 хиляди по случай традиционния Празник на розата.

Радио „Вис Виталис” – Животът, както звучи.

Радио Вис виталис /от лат. жизнена сила/ е сред първите частни радиостанции в България, създадено е през 1992 г.

Радиопрограмата се разпространява на 89,3 МНz.

„Вис виталис” е позната и уважавана медия, доказала се със своята коректност сред жителите в региона и представителите на бизнеса.

74,1% от населението  в региона слушат радио „Вис виталис” и се информират от него /Агенция Скалла, октомври 2011/.

Радиото е носител на множество награди и отличия от национални радиоконкурси и фестивали. Партньор е по проекти на различни институции и организации. Инициатор е на  много кампании с широк обществен отзвук.

Програма Вис виталис е със специализиран профил, с тематична насоченост към аудиторията на възраст между 20 и 45 години.

В програмата доминират регионалните новини и теми. Регионалната проблематика се допълва от информация за страната и света. Мото на програмата: „Да настигнеш и изпревариш времето!”.

Постига се пълно разнообразие и баланс в звученето на българска и чужда музика от всички жанрове, с изключение на попфолка.

Според проучванията, слушателите имат най-голямо доверие на рекламите, излъчвани по радио „Вис виталис”.

Пресс ТВ – Виж живота!

Телевизия  Пресс ТВ е единствената местна телевизия в Старозагорска област със седалище в град Казанлък, създадена е през 2007 г.                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Акцент в програмата са местните новини и теми.

46,7 % от населението /Агенция Скалла, октомври 2011/ посочват Пресс ТВ като втория основен източник на информация в региона, след радио „Вис виталис“.

Пресс ТВ предлага и реализира ефективни и атрактивни рекламни видеопродукти, което я прави предпочитан партньор от представителите на бизнеса.

Интернет сайт  www.presstv.bg –  Инфо – където и да си!

Създаден е през 2012 г. Сайтът на МГ „Вис виталис“ предлага пълен информационен обхват на събитията в региона, вкл. видео, рекламни клипове – видео и банери, информация от страната и света, интересни игри, любопитни публикации.

Сайтът на Медийна група „Вис виталис” –  presstv.bg. включва съвременните методи на комуникация чрез социалните групи facebook, twiter и google+.                                                             Посетителите на  presstv.bg могат да слушат радио „Вис виталис“ онлайн.