МБАЛ „Д-р Хр.Стамболски“ ЕООД получи дарение от„Българската Коледа“

МБАЛ „Д-р Хр.Стамболски“ ЕООД гр.Казанлък получи дарение от благотворителната инициатива под патронажа на президента на Република България „Българската Коледа“ – Мултифункционален ехограф. Ехографът  е доставен от  фирма „Илан Медицинска Апаратура“ ООД , марка  Esaote MyLab X6. Предназначението на високия клас апаратура е за диагностика на най-малките пациенти на болницата. Високото качество и широкия диапазон на апарата, съвместно с високата квалификация на лекарите в отделението по педиатрия ще ускорят и подобрят обслужването на децата. Екипът на д-р Стойков в лицето на д-р Нанчева, д-р Михайлова, д-р Стоилова и д-р Петрова , заедно със специалистите по ехография д-р Маналова, д-р Арабаджиева и д-р Едрева ще преглеждат и диагностицират с голяма прецизност деца и бебета с ехографската система.

МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ЕООД гр.Казанлък изказва искрени благодарности на  Администрацията на Президента на Република България, Българска Национална Телевизия и „Нова Броудкастинг Груп“ ЕАД като съорганизатори на Благотворителната инициатива „Българската Коледа“ както и на всички дарители, направили възможна тази мащабна благотворителна кампания.

За реализацията на проекта  за МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ ЕООД работиха:  Д-р Кети Маналова – Управител на болницата, Татяна Ненова – Управител по финансовата дейност и Мария Брескоавска- Стоянова – Управление на проекти.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram