Лекоатлетите ни бият на спринт в последно за годината състезание

Деца от школата на казанлъшката треньорка Петя Пендарева донесоха нова слава за клуба си в последния за тази година турнир от веригата „GoKids“ в град София.
Казанлъшкото златно момиче – Мария Караиванова е отново първа в дисциплината 60 метра, при родените 2010 година. На скок от място най-бързата за своята възраст в страната се окичи с бронзовия медал.
Победител е и Йоана Коскина, която на дисциплината скок от място при момичета, набор 2009 година, а на 60 метра малко не й достигна да се качи на призовата стълбичка и остана на 4-то място.
Бронзов медал спечели и най-малкият представител на СКА „Пендарева“ Мирослав Танев – в дисциплината 60 метра, при момчета родени 2014 година. За него това е и първо състезание.
С много добри резултати са и другите възпитаници на Пендарева. Виктория Лазарова се нареди на 6-място в дисциплината 60 метра, родени 2012 година.
При по-големите момчета – Давид Желев (набор 2007) е 8-ми в дисциплината 60 метра, а Александър Иванов (набор 2006г.) е 7-ми на 60 метра.


Последвайте PRESSTV вече и в Telegram