И Марти дари за деца

Четвъртокласникът Мартин Иванов е първото момче, което се включи в дарителската кампания на стилиста Станимир Нанчев „Надеждата е красива”, която продължава за трета година и заразява колегите му от различни краища на страната. Възпитаникът на ОУ „Кулата” се раздели със своята коса, която като футболист поддържа гордо, за да даде надежда на нуждаещи се от подкрепа българчета. Мартин от 4 „а“ клас е поредното дете, дарило коса в салона на Стенли.

През март 2016 година казанлъшкият коафьор започна инициативата „Надеждата е красива“ за осигуряване на безплатни перуки за онкоболни жени, преминали химиотерапия. След успеха на кампанията в национален мащаб Стенли стартира и каузата „Деца даряват за деца“. В тази кампания деца доброволно отрязаха косите си, за да бъдат изработени перуки за техни връстници, лекуващи се от коварното заболяване.

Стенли редовно предоставя перуки на жени с онкологични заболявания, като вярва, че дарявайки им самочувствие, им вдъхва сили да водят успешна битка с болестта.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram