Нови успехи за футболните надежди на Боян Нейчев

Във втория си турнир за годината младият девически футболен тим „Арена – Запад” с треньор Боян Нейчев набира скорост и все повече почитатели. В Бургас, който прие на 23 ноември турнир на БФС за девойки до 14 години, казанлъчанки станаха втори, въпреки явното си превъзходство. След две равенства срещу съперничките си от Пловдив при 1:1 и домакините от Бургас /0:0/ и победа с 10:0 над старозагорския „Берое” момичетата ни нямаха равни, гордее се треньорът на девическия ни тим.
Двете момичета от новосформирания отбор на казанлъшкия ФК „Арена Запад”Силвия Кефалова и Габриела Каменова чакат първите си повиквателни от селекционера на девическия национален отбор по футбол до 14 години, заради отлично представяне още в първата си поява от турнирите на БФС за Югоизточен регион в Стара Загора.
Следващите изяви по терените за футболния тим на Казанлък е след коледно-новогодишните празници, съобщи треньорът на момичетата Боян Нейчев. Дотогава продължават тренировките на студено. Продължава и набирането на още попълнения за чисто новия девически футболен тим на Казанлък.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram