Терапията Pact Med, безболезнена и ефикасна за лечение на гъбичките и кожни проблеми

Продължава ТV риалити формата на клуб „Хармония СПА“ Казанлък, съвместно с МГ „Вис виталис“ „Кажи СТОП на гъбичките“. В продължение на три месеца две от участничките ще бъдат терапирани с най-новата медицинска система PACT MED за унищожаване на гъбички, бактерии и патогени – 100% ефикасна, безболезнена и безопасна от Германия. В епизод 2 ще разкажем за терапията Pact Med, която протича на три етапа.

Първият стартира в подологичния кабинет с апаратно изпилване на заразените нокти до „слюда“, след което третирането продължава в домашни условия с патентования продукт на фирмата „Урея 40“ 2-3 седмици, според тежестта на проблема.

Вторият етап е вече изцяло апаратен и е основан на химичната реакция между толуидиново синьо и червена LED светлина, в резултат на която се отделя тривалентен кислород /озон/. Озонът е „убиец“ на всички видове патогени – гъбички, бактерии, вируси като разрушава клетъчната им мембрана. В тази връзка системата Pact Med е подходяща и за терапиране на напукани пети с рагади, болезнени афти , включително и след химио и лъчетерапия, „диво месо“, съпътстващо впити нокти, акне.

Третият етап следва ритъма на терапиите, препоръчани от подолога, по схема веднъж или два пъти месечно.

Всички заинтересовани за действието на терапията могат да се обръщат към клуб“ Хармония СПА“, директно на рецепция или на тел.0431/84688; 0878931668.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram