Агенция „Mussala“ Застрахователен брокер отвори свой офис в Казанлък

На 11 ноември, в деня на Свети Мина, отвори врати Агенция Казанлък, представител на Компанията „Мусала Иншурънс Брокер“, създадена през 2007 година, менажирана от експерти с дългогодишен опит в сферата на застраховането.

В деня на откриването бе осветен и офисът на Агенцията, а приятели и съмишленици отправиха пожелания за успешна и продуктивна работа.

„Мусала Иншурънс Брокер“ предлага имуществени застраховки, автомобилни застраховки, лични, транспортни и селскостопански застраховки, застраховка „Живот“, застраховка „Финансови рискове“.

Агенция “„Mussala“ Застрахователен брокер работи с всички наши и международни компании. Предлага лизинг за автомобилите, така че всеки един клиент да направи най-добрия избор на лизинг при покупката. Застраховането не е просто акт, а процес, в който клиентите имат на разположение своя доверен застрахователен брокер. Директор на Агенцията в Казанлък е Надя Георгиева, с богат опит в застрахователните дейности.

В Агенция „Mussala“ ще направите избора, който най-добре ще отговори на финансовите ви и лични нужди. Задайте своите въпроси на място – офис 4, в сградата на Халите, ул. „Иван Вазов“ 3, етаж 1.

Вижте повече за предлаганите продукти в сайта на Компанията „Мусала Иншурънс Брокер“ mussalains.com.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram