„Розите“ играха равностойно на „Спартак“, с малшанс срещу втория

В тежко гостуване на „Спартак“ в Пловдив младите „рози“, състезаващи се в Зоналната елитна група, родени 2005-2006, загубиха с минималното 1:0.
Попадението падна във вратата на казанлъчани в последната ситуация от продължението на мача, след изпълнение на корнер пред вратата на „Розова долина“.
„Много труден за нас мач, на доста неравен терен в Пловдив. Въпреки това, момчетата играха добре през цялото време, имахме три изгодни положения да вкараме гол. Липса на концентрация в последния корнер пред нашата врата ни лиши от равенството в този мач. Момчетата преживяват тежко тази загуба, но и това трябва да ни научи как да се държим в последните, и най-важни минути на една среща“, коментира представянето на своите момчета треньорът Антим Паральов.

ПФК „Спартак-Пловдив-1947“ – Пловдив е сред лидерите в групата, втори в подреждането след 10-и кръг, като водач е тимът на ПФК „Марица-1921“ – Пловдив с 25 точки. С 18 точки „Розова долина“ е на пето място във временното подреждане, с пет победи, две загуби и три равенства.

Успех, „рози“!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram