Бай Тъньо и Капитанът с „Беше ми 100лично“ идват в Казанлък

След успеха в „Шоуто на Слави“, покоряването на сума междуградски сцени и ТВ предавания, първият български вентролог Димитър Иванов – Капитана и неговата антиподна шоу-половинка Бай Тъньо тръгват на дълъг куклоносен поход (национално турне) с участия в над 15 града, на които ще споделят своите столични впечатления от първо лице. В Казанлък ще ги видим на 22 октомври, вторник, от 19.00 часа в ДК „Арсенал“.

Те ще ви разкажат своите истории, които ще отговорят на екзистенциални въпроси като:
– Защо се прескачат трамвайните линии
– Защо трябва да продупчим билетчето от градския
– Кое точно е центъра на столицата
– и много други, които дори не сте се сещали да си зададете сами.

Елате и станете част от първото по рода си комедийно вентрологично шоу в България, което ще Ви направи съпричастни към една емоционална изповед за дългия път, през който е трябвало да премине Димитър Иванов – Капитана преди да стигне до голямата сцена и какво има да каже по въпроса непреходния характер на българинът от старо време Бай Тъньо.

Видовете билети са поделени на няколко ценови категории в зависимост от позицията и видимостта им към сцената, като цените варират между 10 лв. и 14 лв., а за студенти и пенсионери – 8 лв.

Билети можете да закупите от касата на ДК „Арсенал“, всеки ден от 11:00 до 13:00 и от 15:00 до 18:00 часа. Ще бъдат продавани и на място в деня на събитието, ако все още има останали такива.


Последвайте PRESSTV вече и в Telegram