Право на отговор: Юлия Младенова се обяснява в социалната мрежа

Във връзка с публикация на наш читател в рубриката „Хората питат“, ПР-ът на Община Казанлък, г-жа Юлия Младенова отговори с коментар в социалната мрежа, публикуваме го без редакция:

Г-н Стефан Димитров, отговаря Ви ПР-ът на Община Казанлък. Точно 23 дни преди началото на анкетирането на гражданите, на 16 септември 2014 г. съм публикувала на сайта на община Казанлъкwww.kazanlak.bg пълната информация за изготвянето на кадастралнатакарта и кадастралните регистри на Казанлък и землището му. Заедно с това съм сложила схема, график и съобщение, което да прочете всеки заинтересован гражданин. Това е изпратено до всички медии и е споделено във Facebook. И ако Вие сте един от тези заинтересовани граждани, щеше още тогава да Ви стане ясно, че не Община Казанлък, а държавата в лицето на Агенцията по кадастъра изработва нова кадастрална карта и тя е избрала изпълнител за това. Щяхте да знаете и защо се прави, но явно тогава не сте прочели нищо, затова сега се изказвате толкова дълбокомислено неподготвен.

Какво трябва да знаят гражданите за изработването на новата кадастрална карта и кадастрални регистри на град Казанлък и землището му

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram