Волейболистките на Казанлък с турнир в Гърция, обнадеждени са за жребия

Вече близо седмица във волейболните среди се коментира жребия при жените. Казанлъшкият тим среща на 25 или 26 октомври ВК „Раковски“ Димитровград за първи двубой от новото първенство. Мачът е в спортен комплекс „Багира“.

„Лесен жребий, очакваме победа и убедителна игра“, коментира началото на волейболната лига при дамите новият наставник на казанлъчанки Борислав Крачанов.

„Готвим се максимално, важно е, че момичетата са здрави. Към тима ще водят вече пълноценна подготовка Аршинкова, Кривошийска и Салим. Променен е и обликът ни за новото първенство. Четири нови състезателки тренират с нас от началото на предсезонната подготовка. Три от момичетата са варненки – Рая Кирова, Десислава Тодева и Кристина Йорданова, а Христина Пеева е възпитаник на ДЮШ на „Берое“ Стара Загора. Чакаме контроли в България, но мисля „ще си сверим часовника“ след турнир в Гърция. Очакваме подробности кога пътуваме за него, а относно „Раковски“ знаем, че е напуснат от 4-5 състезателки. Ще покажем пред собствена публика добра игра за победа“, коментира Крачанов.

Един от малкото уважили жребия в столицата бе президентът на ВК „Казанлък“ Васил Аргиров, който коментира след това късмета на отбора: „Очаквам началото на победния ни ход, добър жребий. Вярвам в силите ни и новия облик на „Казанлък“.

Очаква се БНТ 3 да предава на живо срещите от шампионата.

Срещите от надпреварата вижте тук: https://www.kazanlakvolley.com/news/20190918101042

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram