„Розите“ си тръгнаха с точка от Димитровград

Важна и ценна точка в „Трета лига“ спечелиха „Pозите“ на стадион „Миньор“ в Димитровград. Срещу едноименния тим казанлъчани играха с повече усет и желание за победа. Отборите на „Димитровград 1947“ и „Розова долина“ завършиха наравно 2:2 в мач от третия кръг на Югоизточната Tрета лига. Двете попадения за домакините бяха дело на Андрей Атанасов, като по този начин нападателят вече има три гола от началото на шампионата.
„Надиграхме домакините и пропуснахме поне 5 гола, за да вземем трите точки. Венци Иванов, Влади Калайджиев и Данаил Иванов не успяха пред гола, а дебютен гол, за 1:1, в 36-та минута отбеляза Калоян Петров от тима на Казанлък. За  крайното 2:2, голмайсторът ни Пламен Колев вкара в 81-та минута. Последният също има три попадения в групата.

Новото име в тима ни е Радослав Калчев от „Миньор“ Раднево, който дебютира в мача срещу „Димитровград“. Загубихме две точки, но играхме добре на негостоприемния стадион в Димитровград,“ допълниха от щаба ни.

С 4-ри точки „Розите“ са 7-ми от 18 тима в „Трета лига-Югоизточна група“, а в събота от 18.00 часа приемат курортен Несебър.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram