Продължават успехите за наш талант в школата на „Лудогорец“, взеха ни още един

С екипа на 17-годишните „орли“ („Лудогорец“ U17) Мартин Кирчев спечели силния юношески международен турнир в Самоков и Говедарци, който се провежда под егидата на легендата Христо Бонев. Водените от новия треньор в Академията Йордан Юруков състезатели подчиниха с 2:0 във финалния мач Вардар (Скопие). Казанлъшкият талант е сред разградчани от доста време. Той проходи в школата на „розите“ при треньора Боян Стоянов.

От този сезон „Лудогорец“ привлече още един от футболистите на „Розова долина“. Нападателят Никола Арнаудов, набор 2005, ще запише дебют на „Лудогорец Арена“, където вече от година успешно се изявява в същия набор Георги Караиванов, също възпитаник на „Розова долина“. И двамата тренираха при Антим Паральов.

Останалите без едно от остриетата си, набор 2005 на „розите“ се събират за първи занимания на тренировъчното игрище на „Севтополис“ 2 този четвъртък, 1 август. За момчетата на Паральов предстои участие в силен международен турнир в Обзор от 26 август, като част от подготовката за новия сезон.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram