Само със сцепена джанта се размина БМВ, попаднало в дупка на градска улица /ВИДЕО/

Дупка, дълбока близо 17 см, стана причина за спукване на джанта на автомобил БМВ тази вечер. За щастие, не се стигна до по сериозен инцидент на ул. „Цар Борис III“ / улицата южно от механотехникума/, който е напълно възможен при пропадане в ямата.

24-годишен казанлъчанин пътувал от болницата към квартал „Изток“, когато без да подозира се натресъл в дупката. Колата отхвръкнала настрани и само късметът спасил шофьора и пътниците в БМВ-то от по-тежко произшествие. Зад автомобила и срещу него е имало движение.

Дупката на улицата се образува от повече от два месеца на тази казанлъшка улица.  Шофьорите се опитват да я избегнат в последния момент с рискови маневри.

Дошлият на мястото на инцидента екип на Пътна полиция е съставил акт на водача за „шофиране със скорост, несъобразена с пътното платно“. Казанлъчанинът твърди, че е шофирал с 40 км/ч, но не е било възможно да избегне попадането в ямата. Категоричен е, че ще съди общинската власт за причинените му вреда и дискомфорт, свързани с неподдържането на уличната настилка в Казанлък.

https://www.youtube.com/watch?v=UlIz9XSASnQ

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram