Казанлъшка „Купа Роза“

Президентът на ВК „Казанлък“ Васил Аргиров откри традиционната „Купа Роза“, която стартира с участието на четири женски отбора – съставът на домакините, „Берое“ Стара Загора, „Левски“ София и „Раковски“ Димитровград. Аргиров приветства участниците и пожела на добър час на турнира, който продължава до вторник, 23 октомври. Срещите се играят в СК „Багира“, при вход свободен.

При откриване на „Купа Роза“ бяха представени състезателките и треньорите от щабовете на ВК „Казанлък“ и ВК „Берое“, а публиката приветства старши-треньорът на женския ни състав Диян Боюклиев, помощник-треньорът Миглена Стрезова, треньорът на ДЮШ Съби Кафеджиев, кондиционният треньор Николай Цветков и новото попълнение в щаба на казанлъчанки Иван Чолев, който ще работи и с женския тим и в школата с децата. Той е бивш състезател на ЦСКА, играл е в първенството на Франция, а от новия сезон ще направи своя дебют и в треньорското поприще с тима на „Казанлък“.

В първия състезателен ден за трофея на казанлъчани с успех стартираха отборите на „Левски“ и „Берое“, които надделяха с по 3:0 над своите съперници – „Раковски“ и „Казанлък“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram