Страхил Балов с успешен дебют начело на „Казанлък“

Волейболистките на Казанлък надиграха „Славия“ София с 4:1 (25:21, 25:20, 25:22, 25:22, 12:15) в първата контролна среща между двата тима от предсезонната подготовка при жените, която се игра в спортната зала „Багира“ в Казанлък. Своят  успешен дебют като старши треньор на ВК „Казанлък“ направи завърналият се от чужбина Страхил Балов, от новия сезон начело на представителния женски тим от града на розите.

Във втората си контрола днес срещу състава на „Славия“ момичетата на Балов загубиха с 1:3  (18:25,25:27,18:25 и 25:21).

За състава на Казанлък играха девическите националки Василена Папанова, Елица Баракова, Йоана Николова, Диана Казакова, Виолина Николова, Радостина Маринова, либеро – Златена Салабашева.

С екипите на „Славия“ се изявяваха опитните Ася Динова, Ваня Върбанова и Русена Сланчева, както и Александра Миланова, Джанис Сараиванова, Емилета Рачева, либеро – Мартина Стоева.

Контролите срещу столичанки предхождат участието на казанлъшкия тим в първата им Балканска купа, която ще се проведе в Турция (7-9 октомври).

Ето и как треньорът Страхил Балтов коментира настроенията в тима и продължаващата предсезонна подготовка, по време на която бяха редувани морски и високопланински лагер, осигурени от ръководството на клуба, в лицето на президента Васил Аргиров и изпълнителния директор Деко Григоров.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram