След головото шоу в жегата на „Севтополис“

Свършихме много добра работа и мисля, че сме готови за старта на първенството, коментира след последната контрола на „розите“ срещу „Трявна“ ст. треньорът Александър Георгиев. С какъв състав започва сезонът в Третата дивизия за казанлъшкия тим, новите футболисти и тези, които ще липсват, коментира наставникът на „розите“. Своите оценки за приключилия подготвителен период дават и футболистите Ахмед Фаиков и Милен Христов.

Победа с 8:1 седмица преди подновяването на първенството в бившата Югоизточна В група срещу ФК „Трявна“, гостували на „Севтополис“, записаха футболистите на „Розова долина“. Казанлъчани поведоха с гол на Григор Георгиев. Последвателно сред голмайсторите в първото полувреме на приятелския двубой се разписаха Ахмед Фаиков и Петко Георгиев.

Николай Георгиев отбеляза третото попадение за „Розова долина“ след почивката, а Владислав Калайджиев реализира от дузпа. На два пъти точен за домакините бе Камен Петков. Към списъка с голмайстори в мача записаха имената си Енгин Махмуд и Ахмед Фаиков.

https://www.youtube.com/watch?v=w1CEY1EJW6g

https://www.youtube.com/watch?v=XZVaHII26aQ

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram