Нинова: Два месеца на новото правителство, Борисов изпуска нещата от контрол

Два месеца, откакто е избрано правителството, Бойко Борисов изпуска нещата от контрол. Държавата ежедневно се раздира от скандали и то създадени от управляващите. Това коментира на пресконференция на „Позитано“ 20 лидерът на БСП Корнелия Нинова.
По думите й водещото в изминалите два месеца е нестабилност и корупция.

Тя посочи, че правителството все още няма управленска програма. „Започнаха с корупционни скандали, които и до днес продължават“, посочи Нинова и изброи уволнен заместник-министър и взаимните обвинения за НДК.
„Нестабилност и разделение – език на омразата и на разделение на обществото на едни групи срещу други“, посочи Нинова и изброи противопоставянето на заплатите на МВР срещу тези на учителите, нестабилността и напрежение в обществото и тежката война между институциите с комисията „анти Радев“.

„Вместо след изборите да се внесе една стабилност, сигурност и да се гарантира развитие, нестабилността се задълбочава. Искаме държавата да се стабилизира, председателството, което сме обявили за приоритет да мине авторитетно и спокойно и да се работи по ежедневните проблеми на хората“, заяви Нинова.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram