Трето равенство, трета точка

ФК“Розова долина“ и ОФК „Карнобат“ не успяха да се победят в един равностоен двубой, който предложи много нерви и напрежение на терена. След сравнително спокойни първи 45 минути, футболните страсти се разгорещиха след почивката.
Вратарят на казанлъчани Павел Колев не позволи на два пъти ОФК „Карнобат“ да поведат, а пропуск на Григор Георгиев, след изпълнение на ъглов удар от Ахмед Фаиков, беше една от по-сериозните заплахи пред вратата на гостите от Карнобат. Григор Георгиев не успя и още веднъж да стреля точно в двубоя.
Възползвайки се от създала се ситуация обаче гостите успяха да поведат с 0:1 в 65-та минута при грешка на нашата защита. Изравнителният гол дойде в 73-та минута, когато Фаиков вкара отдясно от пряк свободен удар, след отсъдено нарушение срещу Григор Георгиев.
С човек по-малко на терена остана тимът на Карнобат десет минути преди финала на срещата. Футболистът от противниковия отбор бе отстранен заради нарушение срещу Кристиан Петров. Във финалните минути изгониха и футболист на „розите“. Николай Стоичков пое към съблекалните след нервно игрово положение.

Следват коментарите и равносметката за отбора от голмайстора Ахмед Фаиков, вратарят на казанлъчани Павел Колев и старши-треньора Александър Георгиев.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram