„Казанлък“ надви и ЦСКА по пътя към полуфиналите на старшата

С 3 победи от началото на финалите на държавното първенство при девойките старша възраст съставът на „Казанлък“ се изкачи на лидерската позиция в група Б, след като в инфарктен двубой победи вчера с 3:2 гейма и столичния ЦСКА, в последна среща в груповата фаза, пред пълните трибуни на зала „Багира“. Възпитаничките на школата ни се изправят днес от 16.00 часа срещу „Марица“ Пловдив.

Специално за двубоя на казанлъшкия тим срещу „Червените“ сред зрителите на трибуните бяха президентът на волейболната федерация Данчо Лазаров, волейболната легенда Димо Тонев и селекционерът на националния отбор по волейбол на България за девойки под 17 години Стоян Гунчев.

В най-важните мачове от първенството за девическите гарнитури на ВК „Казанлък“, когато предстоят финални турнири за различните възрастови групи, на треньорския щаб помагат опитният селекционер Петър Дочев, който изведе ВК „Берое“ до третото място в женското първенство и кондиционният треньор Николай Цветков. Националката Мария Кривошийска подсили казанлъшкия тим за финалите от девическата надпревара, като амбициите на състава и треньорския щаб са за достойно представяне и медал от шампионата в сезон 2018/2019 година.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram