За „Казанлък“ дойде финалът на женския волейболен сезон

За женския тим на „Казанлък Волей“ участието във волейболното първенство приключи след вчерашната загуба от „Левски“ София. В двата четвъртфинални плейофи срещу втория в класирането на редовния сезон младите ни състезателки загубиха с по 3:0 и отпадат от състезанието, докато Сините продължават към полуфиналите, на които ще срещнат състава на ЦСКА.

Пред погледа на Данчо Лазаров, гост в зала „Багира“ за двубоя, момичетата от казанлъшката школа, без националката Мариела Салиева и отчасти на капитанката Пламена Кораменова, в последната трета част имаха своя шанс да вземат гейм от столичния фаворит, но не успяха да се преборят с опита на своите противнички.

„Доволни сме от момичетата, които за разлика от очакванията, не бяха „боксова круша“ в „елита“. Това е генерална репетиция и трупане на опит и самочувствие преди финалите в девическите първенства на младша и старша възраст“, коментира президентът на ВК „Васил Аргиров“. Достоен сезон, с доста положителни емоции, коментира на финала представянето в женското направление на отбора на Казанлък старши-треньорът Диян Боюклиев.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram