Доста сме надградили през сезона, показахме много силна игра

„Предвид класата на отбора, смятам че трябва да покажем една хубава игра там. Да покажем най-вече това, за което тренираме“, коментира старши-треньорът на „Казанлък“ Диян Боюклиев преди гостуването на 9 март за финала на редовния сезон на“Марица“ в Пловдив. Относно загубата от „Левски“ с 0:3, според Боюклиев „пренавиването“ е една от причините за неуспешното представяне на състава ни.

„Може и бяха пренавити момичетата, в предвид последните показани игри. Искаха с цялото си сърце да зарадват публиката и да победят, но за жалост понякога се получава едно прегаряне, което за жалост се случи точно в този мач.

Относно полусезона досега, доста сме надградили, паказахме много силни игри. Имаше положителни резултати. Може единствено да ни е яд за мачовете с ЦСКА и „Раковски“, които смятам че до голяма степен надиграхме, можехме да излезем победители и да се качим по-нагоре в таблицата. Но целта на нашия отбор е да развиваме момичетата. Израстват с всеки мач и това е идеята на клуба“, коментира представянето на женския тим на „Казанлък Волей“ Диян Боюклиев.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram