Десетки спечелени сърца за волейбола

Десетки деца от казанлъшките училища, много родители и приятели на волейбола се отзоваха на поканата на ВК „Казанлък“ за спортния празник „Аз обичам волейбола“ в Деня на Св. Валентин. Той бе открит от треньорите на школата на „Казанлък Волей-Багира“ Диян Боюклиев, Миглена Стрезова, Иван Чолев и Съби Кафеджиев, с представянето на женския отбор на клуба и състезателките от Детско-юношеската школа. Гости и празничното събитие вчера президентът на клуба Васил Аргиров и изпълнителният директор Деко Григоров.
С участието си в множеството забавни игри в първия по рода си празник на волейбола в зала „Багира“ казанлъшките момичета и момчета показаха, че това е един прекрасен и забавен спорт, който продължава да печели приятели във всички възрасти. Пред погледа на своите родители децата се включиха в поредица от надпревари, спечелиха куп награди – лакомства и напитки, осигурени от организаторите на събитието – домакините от спортна зала „Багира“. Най-желаната сред тях бе талисманът на световното първенство по волейбол за мъже 2018 година, на което страната ни бе домакин заедно с Италия.
За финал треньорите на школата пожелаха на всички участници да бъдат здрави, весели, да спортуват и напомниха, че вратите на клуба са отворени по всяко време за всички, които обичат волейбола и забавните игри.
Празникът в спортна зала „Багира“ бе покана и към момичета до 5 клас на казанлъшките училища, за които тече целoгодишна кампания за прием в редиците на Волейболен клуб „Казанлък“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram