Питбул разкъса ръка на казанлъчанка. Снимки. Видео.

Драмата се разиграла тази сутрин около 8:30 сутринта на казанлъшката улица „Кайнарджа“. Възрастна жена вървяла по улицата, когато внезапно кучето се нахвърлило върху нея. Жената започнала да пищи „Помощ“, а кучето я повалило на земята и захапало дясната й ръка. Десетки хора излезли на терасите чули сърцераздирателните писъци. От близката къща излязал и Живко, който е военнослужещ в казанлъшката бригада. Той единствен се притекъл на помощ на падналата жена. Кучето разкъсало ръката на жената

„Не можах да разтворя устата на кучето, което се беше нахвърлило върху жената, наложи се да вляза в къщата и да взема метален лост, с който да я разтворя“, сподели спасителят на жената.

Оказа се, че питбула е избягал от съседен двор. Собствениците коментираха, че за първи път кучето създавало такъв проблем.

Полицията наложи административна глоба на собственичката, за безстопанственото животно. Образувано е и производство за нанасяне на средна телесна повреда.

Жената е с разкъсно-контузни рани на дясната ръка и съмнения за счупени костици на ръката, следствие на захапката от изпуснатия питбул. На метри от инцидента има детско заведение и площадка.

https://www.youtube.com/watch?v=VuJAFdaUa8Q

Снимки presstv.bg: Мястото на инцидента; Живко спасителят на жената; металният прът, с който е разтворена устата на Питбула

IMG_3675 спасителят Живко IMG_3684

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram