Двама казанлъчани в номинациите за Спортист на годината при колективните спортове

И двамата са свързани с националните волейболни отбори на България. Женският национален тим и на дамите до 23 години са конкуренти в тази категория, заедно с националния отбор по художествена гимнастика – ансамбъл, женския
„Марица“ (Пловдив) и футболния „Лудогорец“.

Изданието „Спортист на годината“ е 60-то юбилейно и на него ще бъдат обявени спортист, отбор, спортист с увреждания и треньор на годината.

Елица Баракова бе в тима на жените до 23 години, а част от другия щаб на „волейлъвиците“ – женски национален тим, бе треньорът и статистик от Казанлък Красимир Кънев.

 

 

 

Тази година водещи на церемонията за пръв път ще бъдат две неотразими дами – първият Спортист на годината за новото хилядолетие – Тереза Маринова и световноизвестната поп изпълнителка – Люси Дяковска.

На сцената ще им партнират Brazz VilliDJ – най-популярният браз колектив в България – изтъкнати и международно признати музиканти, под ръководството на Вили Стоянов и Михаил Йосифов. Освен тях на сцената ще се изявят и Поли Генова, Михаела Филева и Кристиян Костов със специално аранжирани за събитието изпълнения.

По случай юбилейното издание на анкетата, тазгодишната церемония ще бъде посветена не само на постиженията на спортистите, но и на техните семейства – неразделната част от всеки постигнат успех на наградените.

Церемонията за определяне на Спортист на 2017-а година ще се проведе във вторник, 19-ти декември в зала „Рейнбоу Плаза“ от 20:30 часа.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram