„Казанлък Волей“ спечели още един турнир

Без затруднения, с по 3:0 във всяка от срещите си, казанлъшките волейболистки спечелиха есенния турнир в регион „Странджа“, за отбори група А, пре-кадетки, родени 2003 и 2004 г. ВК „Казанлък“ бе домакин на състезанието, което стартира в петъчния следобед с два поредни успеха за тима на „Казанлък Волей“. Състезателките на Детско-юношеската школа на клуба, с треньори Диян Боюклиев и Миглена Стрезова, записаха бързи победи над отборите на ОУСК „БУРГАС -2007“ – Бургас  и  ВК „ЦАРЕВО“ – Царево.

В съботния ден казанлъчанки изиграха и още два двубоя, които спечелиха убедително с 3:0 над „ДЕЯ СПОРТ“ – Бургас и ВК „БУРГАС 2009“. Без загубен гейм домакините от зала „Багира“ спечелиха турнира, следвани „ДЕЯ СПОРТ“ и ОУСК „БУРГАС 2007“. Четвърти останаха състезателките на ВК „БУРГАС -2009, а пети са „ЦАРЕВО“.

Победителките от Казанлък продължават участието си във втори турнир на регион „Странджа“ с отборите, които се класират от група Б.

Същият състав от школата ще представя „Казанлък“ на ежегодния коледен турнир за Купа „Иван Николов“, който стартира на 18 декември в София. Възпитаничките на Боюклиев и Стрезова са в група с домакините от „Звезди 94“, „Левски“ и „Славия“ София.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram