Наградиха Елица от „Казанлък Волей“ на стилна церемония в столицата

На тържествена церемония бяха обявени тазгодишните победители в конкурсите на S Media, в които за поредна година и казанлъшки спортист получи номинация. Състезателката на „Казанлък Волей“ Елица Баракова влезе в тройката на най-успешните и харесвани волейболистки на България, но не успя да вземе короната на Мис BGvolleyball.com. Победителка е пловдивчанката Нася Димитрова. Приза си за №1 тя получи лично от легендата на българския волейбол и вицепрезидент на БФВ Любо Ганев.

Състезателката на „Марица“ (Пловдив) спечели тазгодишния конкурс при дамите, като остави зад себе си Велина Минкова от „Звезди 94“ и Елица Баракова от „Казанлък Волей“. Нашето момиче обра погледите на награждаването с ефектна визия – красив сиво-черен тоалет, подчертаващ перфектната й фигура и излъчване на модел. Снимката й с победителката пък породи много въпросителни защо красивото казанлъшко момиче редом до мъжкараната от Пловдив не успя да се пребори за няколко гласа повече, които да наклонят везните в нейна полза. Тъй като обаче гласуването е дело на феновете, а не на жури, което да определя призьорите, многобройните почитатели на клуба гранд от Пловдив са свършили своето.

По време на награждаването Елица благодари на всички, които са я подкрепили в това начинание. На сцената сред победителите в трите конкурса за Мистър и Мис застана и президентът на волейболния тим от Казанлък Васил Аргиров, който участва в награждаването.

На тържествената гала вечер в столичен хотел присъстваха много гости, сред които и спорният министър в оставка Красен Кралев, както и много волейболни личности.

Награди на призьорите още връчиха една от най-добрите български волейболистки за всички времена – Антонина Зетова, мениджърът на Марица Борис Халачев, както и бившият капитан на България и сега селекционер на националния за девойки старша – Димо Тонев.

nasya_dimitrova_elitsa_barakova_2016_ivsolakov-1

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram