„Киара-Н“ отдъхват по празниците само седмица

Танцовите двойки на клуб „Киара Н” с треньори Антония Каярова и Николай Тенев се завърнаха със златни,сребърни и бронзови медали от двата турнира, на които Община Банско стана домакин през почивните дни – Национален Открит Турнир по спортни танци Банско 2013 и Международен Турнир BANSKO OPAN. С първи места в националния турнир, в клас 9 Е са Христиан Въгляров и Мария Рахими. При по-големите отново със злато са казанлъчаните Марко Георгиев и Гергана Миланова клас 18С+С. Сребърният медал заслужиха Иван Матанов и Полина Куцарова в клас 13С. С трето място в надпреварата останаха при 11Е Стилиан Христов и Тоня Келчева, следвани от съотборниците си Венко Венков и Лидия Елкина. С четвърто място  и близо до медала бяха и Персиан Господинов и Доменика Мирчева клас 13D.
В състезанието за  „Изгряващи звезди“ двойката Мартин Вакавлиев и Тиана Кочешева спечелиха златните медали.
Освен с призови места от последните за тях конкурси тази година, „Киара- Н” могат да се похвалят и с още една победа – като кауза в проекта „Избери кауза и промени Казанлък”.В ноември приключи гласуването за три предложения  от кампанията , като Спортен клуб „ Киара- Н „ изпревари в гласуването с 48%, останалите каузи – Закупуване на книжки за детско-юношеския отдел на Общинска библиотека“Искра“ и Възстановяване на музейна сбирка от препарирани животни към ОДК.
Празничната новина за закупуване на специална настилка за провеждането на състезания по спортни танци зарадва не само треньорите, но и малките състезатели на клуб „Киара Н”, които са се погрижили коледното  настроение да присъства и в залата за тренировки при НЧ”Искра” с подходящата украса и с емоционална атмосфера.
Само седмица обаче ще почиват децата на „Киара Н” около празниците, въпреки удължаването на  ваканционните дни за учениците, за да разучават новите танцови хореографии преди държавните първенства напролет.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram