Канят децата на „Розова долина“ за контроли с турски грандове, у дома – равни на „Берое“

Равенство срещу „Берое“ преди финала на полусезона записа подготвителната група, набор 2006 на ФК „Розова долина“ с треньор Антим Паральов. При гостуването си в Стара Загора момчетата от Казанлък взеха точка при 0:0 срещу на-сериозния си съперник в потока.

„Гостувахме на един от най-добрите отбори за набор 2006 в България. Доволен съм от себераздаването на моите момчета и спазването на тактическата дисциплина през цялото времетраене на мача. Направихме един добър резултат срещу силен отбор и това трябва да даде повече самочувствие на моите момчета и да бъдем по-остри в атакуващ план!“, коментира наставникът на младите казанлъшки футболисти.

Този набор от ДЮШ на клуба, както и по-големите (набор 2005), с които Паральов работи ще имат възможността да проверят нивото си извън България. Школата ни е получила покана от турския гранд „Галатасарай“ за контроли в Истанбул от 25 до 28 февруари. Ще обмислим предложението и по всяка вероятност ще участваме, категоричен бе треньорът на „Розите“. Освен срещу „Галатасарай“, децата от Казанлък ще имат проверка и срещу „Истанбулспорт“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram