Нашата Анжела е бронзова медалистка в конкурса за Мис BGvolleyball.com 2018

Красивата Анжела Симеонова от „Казанлък Волей“ е в ТОП 3 на Мис Bgvolleyball.com. Това е решил вотът на читателите на сайта след финалния етап на гласуването, който тази вечер излъчи победителката в новия сезон на надпреварата. Тази година носителка на короната е студентката от университета на Западна Вирджиния Ивана Тренчева. Изглежда, задокеанската подкрепа за нея е била далеч по-сериозна от вота на феновете у нас, както и да тълкуваме избора. Петата победителка в конкурса не успя и да присъства на награждаването, но приветства гостите на церемонията с видеопоздрав.

На второ място се класира състезателката  на „Славия“ Лорина Стойчева, а  трето остана нашето момиче- дванайсетокласничката от Хуманитарната гимназия на Казанлък Анжела Симеонова, доскоро състезател на волейболния ни клуб.

Номер 2 в оспорваното съревнование на красавиците -Лорина, е наполовина казанлъшко момиче, по бащина линия, както успяха да уточнят читатели на сайта ни, установили родствената връзка на „славистката“ с Розовата ни долина.

Подгласничките на новата Мис получиха своите подаръци на стилното тържество в Образователно-спортен комплекс „Лозенец“ – ръчно изработени бижута с национални мотиви от националния фен клуб.

Награждаването съвпадна със втория рожден ден на спортното списание СПРИНТ , като празникът стана повод за отличаването на победителите в традиционните конкурси за Мис и Мистър в осемте категории от 4 спорта в сайтовете на S Media AD – Bgvolleyball.com, Bgathletik.com, Bgbasket.com и Bgswim.com.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram