До 13-годишните бият в контрола у дома

Момичета до 13 години на „Казанлък Волей“, чиито мачове от държавната надпревара започват от пролетта, надиграха в контрола с 3:0 отбора на „Сливен“. Проверката се игра в спортната зала „Багира“ в съботния ден.

Съставът на момичетата от Казанлък, водени от треньорката Миглена Стрезова, е съставен от състезателки 5 и 6 клас, а този на сливенчанки – от седмокласнички. Разликата в годините обаче не попречи на нашите момичета да наложат темпото в играта, а пълната им доминация в залата доведе и до крайния резултат.

С този набор ВК „Казанлък“ спечели бронзовите медали от държавната надпревара за сезон 2016/2017 г. Преди това, с трето място приключиха участието си в шампионата и девойките младша възраст на клуба от Казанлък, а най-голямото отличие от миналия сезон бе титлата на девойките старша възраст – най-добрият български отбор за сезон 2016/2017 г., който заслужено ще бъде предложен в номинацията на волейболния клуб за отбор на Община Казанлък в ежегодната класация на най-успешните спортисти в града на розите.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram