Ще покажем бодлите си и срещу ЦСКА

Съставът на „Казанлък Волей“ се подготвя за гостуването си тази вечер на ЦСКА в трети кръг от първенството на Националната волейболна лига за жени. В зала „Васил Симов“ от 16.00 часа младият ни тим, изграден основно от състезателки младша и старша възраст, ще срещне доста по-класен съперник, превъзхождащ възрастово нашите момичета. Червените имат две победи зад гърба си, а казанлъчанки – две загуби от старта на първенството.

Все пак, момичетата ни се надяват на по-успешно представяне срещу ЦСКА. И те, и ние имаме амбиция за четворката поне, ще покажем и тук нашите бодли, категорична бе диагоналът Елина Сандолова, една от най-опитните състезателки в женския тим на ВК „Казанлък“.

Ето и какво сподели наставникът на казанлъчанки Диян Боюклиев пред PressTV седмица по-рано, след втория двубой за есента срещу „Берое“:

„Силно се надявам тази година да не сме боксова круша. Виждам едно израстване в момичетата и ми прави удоволствие да ги наблюдавам. Искам да поздравя и двата отбора, особено нашите момичета, които дадоха всичко от себе си срещу „Берое“, който е един много опитен отбор, със сериозни състезателки. Търсим едно обиграване на младите ни състезателки и после на тяхната възраст да дадат добри резултати. Основната идея е в това. Да бъдем реалисти, не можем да търсим категорични победи в мачове срещу „Берое“, „Левски“, „Марица“, търсим обиграване и резултати и едно самочувствие после на техните възрасти. Всички момичета, които влизат в мачовете отвън, представят се добре, не грешат, аз точно това изисквам от тях и на тренировките и ще продължавам да им давам шанс“, разказа Боюклиев.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram